Rodut
Ihmiset


Ihmiset ovat kaksijalkaisia ja kaksikätisiä, hännättömiä karvattomia lämminverisiä eläimiä. He muistuttavat varsin paljon Nizhrageja, sekä ulkomuodoltaan että fysiologialtaan että psykologialtaan.

Ihmisen pää on hieman korkeampi ja kapeampi kuin Nizhragin mutta aivokapasiteettia heillä on suunilleen saman verran. Ehkä kuitenkin silmiinpistävin ero ihmisissä on se että laji on jakaantunut kahteen sukupuoleen. On olemassa sekä miehiä että naisia. Vain mies pystyy hedelmöittämään naisen ja vain nainen pystyy kantamaan lapsen sisällään. Tämä on varsin yleinen piirre galaksin elämänmuotojen keskuudessa eikä sitä pidä hämmästellä.

Ihmisten jakaantuminen kahteen sukupuoleen voi aiheuttaa mielenkiintoisia sekaannuksia. Vaikka myös ihmiset arvostavat äitejä näkee heitä kuitenkin harvemmin johtotehtävissä.

REI
Racialy Enchanted Infantry on Etelänristin tasavallan sotilasbioroidiprojekti, joka pyrki rakentamaan täydellisen kloonisotilaan. Ulkonäköön vaikutti tohtori XXX joka oli kovasti ihastunut 1990-luvun japanilaisiin animaatiosarjoihin.
Nizhrag
Nizhragit ovat karvainen humanoidirotu Orionin tähtisumun lähistöltä. He ovat jakautuneet noin 1200 klaaniin jotka kokoontuvat suureen klaanineuvostoon kultaisen kuningattaren arkkiin. Kultainen kuningatar on punakynsi-klaanin johtaja ja klaanien matriarkkaneuvoston puheenjohtaja.
SggZ'griig (Trilaterit)
Trilaterit kehittyivät varsin lähellä Nizhragien kotiplaneetta, vain muutaman sadan valovuoden päässä. Heitä ei kuitenkaan havaittu tuhansiin vuosiin koska välissä oli Orionin tähtisumu, lisäksi Trilaterit olivat juuri kehittäneet höyrykoneen kun Kultainen kuningatar löysi heidän kotimaailmansa 12000 vuotta sitten.
Strelkahit
Strelkhait asuvat kotimaailmassaan noin 2600 valovuoden päässä maasta. Populaatio ei ole kovinkaan suuri sillä Strelkhait nauttivat omasta hedonistisesta elämäntyylistään aivan liikaa. Strelkahait ovat kuusiraajaisia olentoja
Morfologia
Kaivautujat
Kaivautujat ovat rotu jotka asuvat