Maapallo vuonna 2297
vuotta tuhon jälkeen.
Kiinan ja Yhdysvaltojen sota oli nopea ja tuhoisa. Yhdysvaltojen ydinsikut muuttivat Kiinan kaupungit kraatereiksi ja laskeuma teki elämästä maaseudulla varsin ikävää. Kiinan vastaisku oli vielä tuhoisampi, Taivaan kosto oli tavallinen rahtilaiva jonka ruumat oli valettu täyteen rautaa. Vuosien ajan se oli kiihdyttänyt itseään huomaamattoman rusken kääpiön painovoimakentässä kunnes se sai käskyn hypätä maapallolle. Se iskeytyi yhdysvaltojen keskilänteen massiivisella voimalla. Valtava määrä pölyä nousi korkealle ilmakehään laukaisten uuden jääkauden.

Maailmankartta

Amerikan mantereella henkiinjääneet lähtivät etsimään parempia asuinseutuja etelästä mutta pakolaisten mukana levisi myös uusi virus,
Intian valtameri
Koska suurin osa pohjoista pallonpuolisko on jään alla ja kulkutaudit ovat runnellet etelä-amerikan on ihmis asutus keskittynyt Intian valtameren ympärille.
Kaliffaatti
Suurin valtio
Henkilöitä
Kaliffi Rashid bin Abdullah bin Mohammed
Kaliffi on keski ikäinen joviaali mies joka esiintyy oikeudenmukaisena heikkojen puolustajana. Vaikka hän onkin periaatteessa Jumalan maan päälle asettama itsevaltias, antaa hän yleensä kansan valitseman parlamentin hoitaa lakien asettamisen ja yleisen hallinnoimisen.
Neo-Persia
Idässä kalifaatti rajoittuu Neo-Persiaan joka hallitsee
Henkilöitä
Shaahi
Neo-Persian valtakunnan Shaahi on

Ayatollah
Uskonnollista valtaa

Intia
Intia on edelleen jonkinasteinen demokratia.
Indonesia
Indonesia on 13. immaamin shiialaisuuden tyyssija
Swahilikaupunkien liitto
Swahilikaupungit ovat joukko afrikkalaisia kaupunkivaltioita Intian valtameren rannoilla. Ne ovat suurimmaksi osaksi Sunnimuslimeja ja löyhässä liitossa Kaliffaatin kanssa.
Tyyni valtameri
Kappale.
Australia
Australia selvisi tuhosta lähes säikähdyksellä
Japani
Japani on jäätiköitymässä kovaa vauhtia ja tällä hetkellä tarve elin tilalle on melkoisen suuri.
Eurooppa
Kappale.
Ranska
Suurin osa ranskaa on Tundran ja jäätikön peitossa mutta eteläisimmissä osissa
Espanja
Portugal
Italia
Kreikka
Turkki
Afrikka
Afrikka oli huomattavassa nousussa ennen tuhoa ja Afrikan unioni oli kovaa vauhtia nousemassa maapallon tärkeimmäski suurvallaksi. Vaikuttavin osoitus Afrikan uudesta noususta oli orbitaalitorni jota oltiin rakentamassa Keniaan, Equadorin protesteista huolimatta.
Etiopia
Eurooppalaiset siirtokunnat
Etelä-Afrikka
Sangao